Ga naar de inhoud

The ONC Make Of

Onze leerlingen van 2 en 3 mavo zijn gestart met The ONC Make Of! Tijdens dit project voor Technologie & Toepassing ontdekken ze hoe ze afgedankte materialen – kleding, metaal, elektra, plastic en hout – een tweede leven kunnen geven. Door creatief denken, ontwerpen en experimenteren, ontwikkelen ze innovatieve, duurzame producten.

Zo hebben ze onder andere een jurk van plastic ontworpen, spijkerbroeken geborduurd in Japanse stijl, posters gemaakt om mensen aan te moedigen hun kapotte elektrische apparaten te laten repareren en een bezoek gebracht aan een metaalbedrijf om te zien hoe metaalafval wordt hergebruikt.

In de komende weken werken de leerlingen verder aan hun producten en ideeën, die ze op vrijdag 25 oktober zullen presenteren tijdens een markt op school. Een mooi voorbeeld van T&T waarbij duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan! 

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten