Ga naar de inhoud

Ons onderwijs sluit aan op jouw belevingswereld. Daarom werk je op ONC Clauslaan met je eigen Chromebook. Met video’s en apps maken we de lessen leuker en afwisselend. Je kunt de lesstof beter onthouden en het leren wordt makkelijker.

Op je Chromebook staat veel lesmateriaal zoals boeken, opdrachten en je agenda. Je kunt op je eigen tempo werken en actuele informatie opzoeken. Natuurlijk leren we je om digitaal je weg te vinden.
We zien de Chromebook trouwens als een prettig hulpmiddel. Je gebruikt digitale programma’s maar je werkt ook nog met boeken en op papier.

Chromebook via The Rent Company

Je moet zelf zorgen voor een geschikte Chromebook. Het handigste is het om deze via The Rent Company aan te schaffen. Je kunt bij The Rent Company een Chromebook huren of kopen met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee ben je altijd verzekerd van een werkende Chromebook in de klas en heb je er geen omkijken meer naar.

Voordelen van een Chromebook van The Rent Company

  • Je hebt altijd het juiste apparaat.
  • Bij reparatie ligt op school een leen-Chromebook klaar.
  • De juiste software is bij ontvangst al geïnstalleerd op de Chromebook.
  • Schade- en diefstaldekking is inbegrepen.
  • Bij de Chromebook wordt standaard een beschermhoes en een oplader meegeleverd.

Bestellen van de Chromebook

Een Chromebook bestellen bij The Rent Company gaat snel en eenvoudig. In de bestelflyer wordt stap voor stap uitgelegd hoe je kunt bestellen. Extra informatie en uitleg kun je vinden op de speciale informatiepagina van The Rent Company.

Informatieavond Chromebook terugkijken

Op donderdag 6 juni was er een informatieavond voor ouders/verzorgers over het gebruik en het bestellen van de Chromebook. De livestream van deze avond is hieronder terug te kijken.

Chromebook en dyslexie

De dyslexiesoftware die we gebruiken, werkt ook op de Chromebook. Voor vragen over de Chromebook en dyslexie kun je mailen naar de heer B. ten Hove: b.tenhove@onc.unicoz.nl.

Snelle service bij kapotte laptop

Heb je een probleem met de Chromebook van The Rent Company? The Rent Company heeft een serviceloket om jou te helpen. Meld eerst je probleem aan via: www.easy4u.nl. Daarna kun je je Chromebook inleveren bij mevrouw F. Diazoni. Zij is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.45 – 9.30 uur aanwezig bij de balie van de school. Als je je Chromebook inlevert, krijg je een leenexemplaar mee. Zo kun je gewoon verder met je lessen. Je ontvangt een e-mail wanneer je jouw eigen Chromebook weer kunt ophalen.

Vragen

Heb je een vraag? Kijk even bij meest gestelde vragen of je antwoord erbij staat. Zo niet? Ga dan naar www.rentcompany.nl/klantenservice. Ook kun je een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl.
 

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten