Ga naar de inhoud

ONC Clauslaan is een open, christelijke school. Dat betekent dat iedereen bij ons welkom is, wat je geloof, afkomst of overtuiging ook is. Want iedereen is waardevol en hoort erbij.

Identiteit

Onze christelijke identiteit zie je vooral terug in de sfeer en in hoe we met elkaar omgaan. We handelen volgens Bijbelse waarden zoals naastenliefde, eerlijkheid, gelijkheid en verantwoordelijkheid. We gaan respectvol om met elkaar en met onze omgeving. Zo kun je je in een veilige en open sfeer ontwikkelen en helemaal jezelf zijn. Tijdens dagopeningen, vieringen en godsdienstlessen besteden we aandacht aan maatschappelijke en culturele thema’s.

Missie

Ons onderwijs gaat verder dan kennis, vaardigheden en prestaties. We vinden het belangrijk dat jij straks met een open en nieuwsgierige blik in de wereld staat. We helpen je ontwikkelen tot een zelfstandig, verantwoordelijk en zelfbewust persoon die klaar is voor onze samenleving die voortdurend verandert.

Onze missie is dan ook: het bieden van kwalitatief goed en inspirerend onderwijs in een veilig en prettig leefklimaat om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de maatschappij van nu en morgen.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten