Ga naar de inhoud

Sterk Techniek Onderwijs in samenwerking met opleidingsbedrijven

De derdeklassers Techniek moeten binnenkort allemaal vier keuzevakken kiezen. De leerlingen van BWI (bouwen, wonen en interieur) konden daarom bij verschillende bedrijven kennismaken met vakken uit het profiel PIE (produceren, installeren en energie) en andersom.

Leerlingen van BWI gingen langs bij IW Zuid-Holland, opleidingsbedrijf in de elektro- en installatietechniek. Koperen buizen buigen en koppelingen pressen of solderen, het was allemaal nieuw voor onze leerlingen. Maar ze vonden het geweldig. De metaalbewerkers gingen naar de Schildersvakschool in Rijswijk. Ze mochten deuren, ramen en een T-shirt beschilderen en ook behangen kwam aan bod. Onze elektriciens gingen bij Bouwmensen Delft met hout aan de slag: tuinhuizen in elkaar zetten, een stoeltje timmeren voor de gsm en onder deskundige begeleiding een kozijn maken. 

Wat een geweldige dag voor onze leerlingen. En wat een mooie samenwerking met de opleidingsbedrijven. Samen zorgen we zo voor Sterk Techniek Onderwijs!

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten