Ga naar de inhoud

Look to the future

Deze week kwam het KWT-project ‘Look to the future tot een hoogtepunt. Onze leerlingen lieten zien waar zij de afgelopen tijd aan hebben gewerkt. Naast de opening van het vernieuwde schoolplein, verzorgden zij een spetterende voorstelling in het CKC. Ook is er in het CKC-gebouw een prachtige expositie geopend. 

Ruim 500 leerlingen van leerjaren 1 en 2 hebben 5 weken lang workshops van het CKC gevolgd rondom het thema ‘Bewustwording van jezelf en je leefomgeving’. Ze hebben gedanst, geschilderd, solar sunflowers en windmolentjes gebouwd, het schoolplein een facelift gegeven met graffiti, musea bezocht, nieuwe creaties van oude kleding en kunst van afvalplastic gemaakt en nog veel meer.

Dinsdag werden familieleden, klasgenoten en docenten getrakteerd op een prachtige show in het theater van het CKC. De creaties van onze leerlingen zijn nog tot 21 maart in de Kunstgalerie te bewonderen.

Bekijk deze video over het project ‘Look to the future’

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten