Ga naar de inhoud

Voorstellingen en expositie

Op dinsdag 27 februari hebben we het project ‘Healthy, Happy, Wonderful’ afgesloten met twee voorstellingen en een expositie in het CKC.

De afgelopen weken hebben de leerlingen deelgenomen aan een scala aan workshops. Van circus tot dans, van kickboksen tot percussie, van schilderen tot zang en nog veel meer. Niet alleen goed om nieuwe vaardigheden te leren, maar ook om zelfvertrouwen te kweken, lekker te bewegen en te ontdekken wat ze leuk vinden om te doen.

Op het podium van de theaterzaal toonden de leerlingen hun talenten aan klasgenoten en familieleden. Ook konden de bezoekers de tentoonstelling bekijken, met een veelzijdigheid aan (kunst)werken gemaakt door de leerlingen. Zoals schilderijen, foto’s, beeldende kunst, diamond painting en fashion. Ondertussen werden ze getrakteerd op lekkere hapjes van de kookworkshop.

Het project ‘Healthy, Happy, Wonderful’ is één van de vele initiatieven binnen onze programma’s Talent TOTAAL en de gezonde school. We richten ons hierbij op de algehele ontwikkeling en welzijn van onze leerlingen. Met dit project zijn ze weer een beetje gegroeid als individu, zowel artistiek als persoonlijk.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten