Ga naar de inhoud

Unicoz innovatieprijs voor 10-14 en Doewijs

Unicoz 10-14 en Doewijs hebben een gedeelde eerste plaats behaald tijdens de uitreiking van de Unicoz innovatieprijs! De winnaars werden vandaag bekend gemaakt tijdens de Unicoz onderwijsdag. Maar liefst 900 Unicoz-medewerkers volgden deze feestelijke dag, gepresenteerd door wetenschapsjournalist Diederik Jekel, online of in de studio op ONC Parkdreef. 

Unicoz 10-14 is een samenwerking tussen de Unicoz basisscholen en het Oranje Nassau College. Het speelt met verschillende programmalijnen in op de onderwijsbehoefte van elke leerling en zorgt ervoor dat basisschool en middelbare school nog beter op elkaar aansluiten. Doewijs is de nieuwste programmalijn, voor leerlingen die graag leren door praktisch en creatief aan de slag te zijn.

Uit alle inzendingen voor de prijs werden er vijf genomineerd. Een externe jury, bestaande uit burgemeester Michel Bezuijen en Karim Amghar, presentator, publicist en voormalig docent, bepaalde welke inzendingen de eerste, tweede en derde prijs kregen. De winnende scholen hebben een mooi geldbedrag ontvangen dat kan worden besteed aan het project.

Verder mochten we vandaag genieten van een Haka als spotieve en energieke opening, een talkshow over het nieuwe Strategisch Perspectief, een inspirerende lezing van Eric van ‘t Zelfde, onder andere bekend van Dream School, en cabaret met Johan Goossens. Kortom, een zeer afwisselende en inspirerende dag waar we nog met veel plezier op terug zullen kijken.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten