Ga naar de inhoud

Paarse Vrijdag

Paarse truien, een ballonnenboog en een wapperende regenboogvlag: vandaag vierden we Paarse Vrijdag. Dé dag waarop we laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn en onze steun betuigen aan de LHBTIAQ+-gemeenschap. Waarom is dit belangrijk? Omdat we geloven in een school waar iedereen respectvol met elkaar omgaat en niemand wordt gepest of uitgesloten om wie die is.

Marijke van der Meer, wethouder Jeugd en Onderwijs van de Gemeente Zoetermeer, had speciaal voor haar bezoek aan onze school een paarse trui aangeschaft. De wethouder draagt Paarse Vrijdag een warm hart toe. “Want iedereen moet in vrijheid zichzelf kunnen zijn en zonder angst en oordeel volledig kunnen deelnemen aan de maatschappij.”

Met z’n allen creëren we een schoolcultuur waar respect en acceptatie de norm zijn. Met als belangrijke boodschap: Wees trots op wie je bent en steun elkaar. Niet alleen vandaag, maar elke dag!

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten