Ga naar de inhoud

Fashion and Technology

Onze leerlingen van mavo 3 kregen een veelbelovende blik op de toekomst van de mode. Een toekomst waarin technologie en creativiteit steeds meer hand in hand gaan. Tijdens de workshop Fashion and Technology, verzorgd door Gary Symor en Giancarlo Pazzanese van mboRijnland, ontpopten zij zich tot ware ontwerpers.

De leerlingen kregen informatie over wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen van kleding en wat de groeiende rol van technologie in de mode-industrie is. Na de nodige uitleg over patronen en design, gingen ze zelf aan de slag met het ontwerpen van stijlvolle T-shirts. Met prachtige creaties als resultaat. Als ze af zijn, zullen de mbo-docenten de beste drie ontwerpen uitkiezen. Deze worden dan daadwerkelijk door mboRijnland in productie genomen. Een mooie samenwerking en inspirerend voorbeeld van actief leren en veel doen.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten