Ga naar de inhoud

Eerste geïntegreerde leerroute met mboRijnland van start

Woensdag 25 januari gingen zeven leerlingen van onze school met de ONC-bus op weg naar mboRijnland. Deze leerlingen (6 van Zorg & Welzijn en 1 van Economie & Ondernemen) volgen de geïntegreerde leerroute voor de opleiding servicemedewerker. 

De geïntegreerde leerroute is een traject voor leerlingen vmbo basis die het vmbo niet met een diploma afronden, maar een half jaar eerder direct overstappen naar mbo 2 om hun startkwalificatie te halen. Samen met mboRijnland hebben we aan dit traject gewerkt en de eerste leerroute is nu een feit.

De leerlingen kregen woensdag een rondleiding door het gebouw. Donderdag was er een introductiedag waarop ze met hun medestudenten, het docententeam en de studieloopbaanbegeleiders kennis hebben gemaakt. Op 6 februari starten onze leerlingen, samen met de februari-instroomgroep servicemedewerker, op het mbo. Op weg naar een startkwalificatie door nog meer leren door te doen.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten