Ga naar de inhoud

Eerste en tweede plaats interscolair voetbaltoernooi

Woensdag 1 juni vond het interscolaire voetbaltoernooi plaats. Zeven teams deden hier in totaal aan mee. ONC Clauslaan deed mee met twee teams en… we zijn eerste én tweede geworden!

Het was een fantastische dag waarop alle deelnemende teams sportief hebben gestreden. In de poulefase werd ONC Clauslaan 1 tweede en ONC Clauslaan 2 vierde. In de halve finale speelde ONC Clauslaan 1 tegen het derde team uit de poule KNSP van ONC Parkdreef. Ons team won overtuigend met 3-1 en dwong hiermee een plek af in de finale. Voor ONC Clauslaan 2 was het een zware dobber tegen het ongeslagen FC Zakelijk van ONC Parkdreef. Na een spannende wedstrijd zonder doelpunten kwam het aan op penalty’s. Uitblinkende keeper Jari uit C2i hielp zijn team naar de finale.  Darius uit C1l maakte de 5e en winnende penalty. Beelden hiervan zijn te zien in het aankomende schooljournaal!

Ten slotte kwam het aan op een finale tussen Clauslaan 1 en 2. Wederom werd een heerlijke pot gespeeld in de zon, de coaches van beide teams genoten van hun spelers. Dank aan de gemeente en ONC Parkdreef voor de organisatie en op naar volgend jaar!

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten