Ga naar de inhoud

Een onvergetelijke werkweek

Een onvergetelijke werkweek hebben we beleefd met klas 2. We gingen naar De Zonnewende in Sint Michielsgestel. Een geweldige locatie met mooie faciliteiten zoals sportvelden, een basketbalcourt en een bostheater.

Er wachtte onze leerlingen een vol programma met een dropping, de reflectortocht op de fiets, de ONC-expeditie, een spelletjesavond, een filmavond, een schatzoektocht, een disco-avond en een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Ook hielden de leerlingen een klassenstrijd. De klassen konden ONC-munten verdienen, bijvoorbeeld met de best opgeruimde kamer, door een bosspel te winnen of een sportopdracht te doen. En wie het echt niet kon missen, mocht ook naar het Songfestival kijken.

De sfeer was fantastisch. Van slapen kwam niet veel terecht (het was opvallend stil in de bus op de terugweg) maar we hebben ontzettend veel lol gehad.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten