Ga naar de inhoud

Drukbezocht Open Huis

Wat een geweldig Open Huis hebben we vrijdag 12 januari beleefd! Heel veel bijna-brugklassers kwamen met hun ouders en verzorgers naar ONC Clauslaan om de school te ontdekken en de sfeer te proeven. Ook kinderen uit groep 7 kwamen zich vast oriënteren. 

Overal was van alles te zien en te doen: proeven en testjes doen, timmeren, lesjes volgen, sporten, kunstwerken maken en nog veel meer. Onze eigen ONC’ers assisteerden de docenten op de afdelingen. Zo konden de bezoekers meteen al hun vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen. We hebben enorm genoten van alle enthousiaste brugklassers in spe en hebben al veel positieve reacties gehoord. 

Zit jij in groep 8 en wil je meedoen met een gewone lesdag? Meld je dan aan voor ONC in actie. Ging of gaat jouw klas niet naar onze Super8dag? Dan kun je je ook nog opgeven voor onze laatste Super8dag van dit schooljaar op 23 januari. Klik hier voor meer informatie.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten