Ga naar de inhoud

Does lief

Afgelopen week was er voor de leerlingen van leerjaar 1 een projectweek met als thema ‘Does lief’.

Tijdens een interactieve theatervoorstelling van theater Helder werd aandacht besteed aan de do’s en don’ts op social media. Tijdens een gastles van Blootnodig gingen de gesprekken over het aangeven van je eigen wensen en grenzen. De gastdocenten van Halt gingen met de leerlingen in gesprek over wapenbezit en de gevolgen hiervan.

Onze eigen MKC-docenten verzorgden een creatieve les. De leerlingen maakten een ‘kindness calender’: op iedere dag van de maand schreven zij op wat voor liefs ze die dag deden of nog gaan doen voor een ander. In de djembé-les stond samenwerken centraal. 

Op donderdag brachten de leerlingen een bezoek aan het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Ze namen een kijkje in het museum en werden buiten onderworpen aan een heuse bootcamp. Gelukkig was het mooi weer… Op de laatste dag keken de leerlingen terug op wat ze allemaal gedaan en geleerd hebben tijdens deze leuke en leerzame week.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten