Ga naar de inhoud

Zoetermeer on Stage

Het Beroepenfeest Zoetermeer on Stage op donderdag 16 maart was weer een groot succes! In 3 ronden gingen vmbo-leerlingen en beroepsbeoefenaars met elkaar in gesprek.

Onze leerlingen van klas 2 hebben veel beroepsbeoefenaars ontmoet. In korte gesprekjes konden ze de professionals van alles vragen over hun vak. Ze hebben visitekaartjes uitgewisseld om contact te kunnen houden. Zo krijgen onze leerlingen een netwerk van mensen die later misschien kunnen helpen bij beroepskeuze, stage of werk.

Op donderdag 30 maart is de Doe Dag van Zoetermeer on Stage. De leerlingen gaan op werkbezoek bij het bedrijf of de instelling waar ze een ‘match’ mee hebben gemaakt. Ze kunnen dan meelopen, meekijken en meedoen.

De 3 ronden werden geopend door wethouders Marijke v.d. Meer en Jan Iedema en minister Dennis Wiersma. De minister nam de tijd voor een goed gesprek met onze collega’s én natuurlijk voor een fotomomentje!

Zoetermeer on Stage met Dennis Wiersma

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten