Ga naar de inhoud

Alleen jij bepaalt weer van start

Gisteren vond de kick-off plaats van het project Alleen jij bepaalt (AJB) met een spetterend optreden van Showcase basketball Galdino Haimé en Just Lisa. Deze en volgende week krijgen alle brugklassers een basketbal- en voetbalclinic.

Een aantal leerlingen wordt uitgekozen om deel te nemen aan AJB. Zij gaan twee keer per week na schooltijd basketballen of voetballen onder leiding van ervaren trainers. Als zij een jaar lang deelnemen aan het project, krijgen ze gratis spullen zoals een tenue, een bal en schoenen. Het is de bedoeling dat zij na twee jaar instromen in een vereniging waar zij tot hun 18e jaar – ook gratis – kunnen trainen en deelnemen aan verschillende toernooien. De leerlingen worden zo aangemoedigd om te gaan sporten. Ook doen zij binnen hun sportteam allerlei vaardigheden op waardoor zij op persoonlijk vlak flink kunnen groeien.

Een prachtig project, waar wij dit jaar al voor de achtste keer aan meedoen.

VMBO TOTAAL!

Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

talent-toaal

Talent TOTAAL

MASTERClass Kader

MASTERClass Kader

MAVO TOTAAL

MAVO TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Reken en Taal TOTAAL

Mentor

Mentor

See You na school

SeeYou na school

Actief leren en veel doen!

Actief leren en veel doen!

LEERLINGENFILM vmbo totaal

ONC Clauslaan in 3 minuten