• TALENT TOTAAL TALENT TOTAAL
  • MASTERClass Kader MASTERClass Kader
  • MAVO TOTAAL MAVO TOTAAL
  • Reken en Taal TOTAAL Reken en Taal TOTAAL
  • Mentor Mentor
  • SeeYou na school SeeYou na school

Kom kijken en meedoen!

Wil jij komen kijken of ONC Clauslaan dé school is voor jou? Je bent digitaal van harte welkom!

Kennismaken met ONC Clauslaan gaat dit jaar - in verband met het coronavirus en de lockdown - anders dan anders. Gelukkig zijn er nog veel mogelijkheden om van alles te weten te komen over onze school en digitaal de sfeer te proeven. 


Online informatieavond 8 februari 2021

Op maandag 8 februari organiseren wij een online informatieavond via een livestream op ons YouTube-kanaal. Wij vertellen u alles over het onderwijs op ONC Clauslaan en u kunt meteen al uw vragen stellen via de live-chat. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Klik op onderstaande link om de livestream te volgen:


Online Open Huis terugkijken

Het online Open Huis van vrijdag 15 en zaterdag 16 januari hebben we inmiddels achter de rug. Aan de hand van gesprekken, filmpjes, interviews en demonstraties konden bezoekers van alles te weten komen over onze school. Was u/je niet in de gelegenheid om live mee te kijken? De livestreams zijn terug te kijken op ons YouTube-kanaal:

U/je kunt in de beschrijving onder de livestreams zeer eenvoudig doorklikken naar de behandelde thema’s.


Online informatieavond terugkijken

Op donderdag 7 januari vond onze eerste informatieavond plaats. De presentatie over het onderwijs werd afgewisseld met filmpjes, gemaakt door leerlingen van onze school. U kunt de livestream terugkijken op ons YouTube-kanaal:

Individuele afspraken

Wilt u persoonlijke contact? Dat is altijd mogelijk!  

We staan u direct te woord of nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gesprek vindt in principe telefonisch of online via Teams plaats. Bij een gesprek via Teams kan uw zoon of dochter makkelijk aanschuiven om zijn of haar vragen te stellen. 


ONC in actie

ONC in actie kan helaas niet doorgaan. Alle activiteiten voor leerlingen van groep 8 vinden online plaats.


Meer informatie?

Willen jij of je ouder(s)/verzorger(s) meer weten over onze school? Bel of mail naar de heer H. Zwart: 079 316 90 42, h.zwart@onc.unicoz.nl of clauslaan@onc.unicoz.nl.

Lees meer in onze brochure