• TALENT TOTAAL TALENT TOTAAL
  • MASTERClass Kader MASTERClass Kader
  • MAVO TOTAAL MAVO TOTAAL
  • Reken en Taal TOTAAL Reken en Taal TOTAAL
  • Mentor Mentor
  • SeeYou na school SeeYou na school

Kom kijken en meedoen!

Wil jij komen kijken of ONC Clauslaan dé school is voor jou? Je bent (digitaal) van harte welkom!

Kennismaken met ONC Clauslaan gaat dit jaar - in verband met het coronavirus en de lockdown - anders dan anders. Gelukkig zijn er nog veel mogelijkheden om van alles te weten te komen over onze school en (digitaal) de sfeer te proeven. 

Rondleidingen door de school

Wil jij ONC Clauslaan van binnen zien? Dat kan! Nu er weer versoepelingen zijn aangekondigd, is er ook voor jou een mogelijkheid om in de school te komen kijken. Natuurlijk wel op een veilige manier. Dat betekent dat je samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) langs mag komen. Jullie worden in een groepje van maximaal 10 personen – buiten schooltijd – rondgeleid door een medewerker van de school. Natuurlijk kun je meteen je vragen stellen.

De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten en worden gegeven op:

  • Maandag 7 februari 2022 (tussen 16:00 uur en 21:00 uur) 
  • Woensdag 16 februari 2022 (tussen 16:00 uur en 19:30 uur) 
  • Donderdag 17 februari 2022 (tussen 16:00 uur en 19:30 uur) 
  • Donderdag 24 februari 2022 (tussen 16:00 uur en 19:30 uur) 

Vul dit formulier samen met je ouder(s)/verzorger(s) in. Je ouder(s)/verzorger(s) ontvangen vervolgens zo spoedig mogelijk bericht wanneer jij welkom bent op ONC Clauslaan. Tot ziens!

Individuele afspraken

Willen jij of je ouder(s)/verzorger(s) persoonlijk contact? Dat is altijd mogelijk!

Livestreams Open Huis 14 en 15 januari 2022 terugkijken

Het online Open Huis van vrijdag 14 januari en zaterdag 15 januari 2022 hebben we inmiddels achter de rug. Aan de hand van gesprekken, filmpjes, interviews en demonstraties konden bezoekers van alles te weten komen over onze school. Was je/u niet in de gelegenheid om live mee te kijken? De livestreams zijn terug te kijken op ons YouTube-kanaal:

Livestream informatieavond 12 januari terugkijken

Op woensdag 12 januari 2022 vond onze informatieavond plaats via een livestream op ons YouTube-kanaal. De presentatie over het onderwijs werd afgewisseld met filmpjes, gemaakt door leerlingen van onze school. Bezoekers konden meteen alle vragen stellen via de live-chat. U/je kunt de livestream terugkijken op ons YouTube-kanaal:

 

Livestream vorig schooljaar terugkijken

Vorig schooljaar organiseerden wij ook een online Open Huis via een livestream op ons YouTube-kanaal.  Klik op onderstaande link om de livestream terug te kijken:

Je kunt in de beschrijving onder de livestream eenvoudig doorklikken naar de behandelde thema’s.

Meer informatie?

Willen jij of je ouder(s)/verzorger(s) meer weten over onze school? Bel naar mevrouw M. Vink of de heer H. Zwart: 079 316 90 42 of stuur een mailtje:  m.vink@onc.unicoz.nl, h.zwart@onc.unicoz.nl of clauslaan@onc.unicoz.nl.

Lees meer in onze brochure