• TALENT TOTAAL TALENT TOTAAL
  • MASTERClass Kader MASTERClass Kader
  • MAVO TOTAAL MAVO TOTAAL
  • Reken en Taal TOTAAL Reken en Taal TOTAAL
  • Mentor Mentor
  • SeeYou na school SeeYou na school

Zeskamp op het strand

Niet alleen onze brugklassers zijn het jaar gestart met introductiedagen. Ook voor de leerlingen van de hogere leerjaren stonden er allerlei leuke activiteiten op het programma. Klas 4 mavo ging donderdag 3 september naar Scheveningen voor een zeskamp. Alle leerlingen kwamen op eigen gelegenheid naar het strand. Prima op tijd, dus de eerste complimenten van de dag waren binnen.

Het weer zat niet mee maar dat weerhield de leerlingen er niet van om er helemaal voor te gaan. Teams werden gevormd, teamnamen en strijdkreten verzonnen. Teams Kikkers, Naamloos, Pizzapunten, VIP's en No Names waren er klaar voor.

Vol enthousiasme stortten de teams zich op de zes onderdelen van de wedstrijd: mega-twister, lacrosse, hindernisbaan met vuur maken, skippyrace, mind games en de toren van Hanoi. De ware teamleiders motiveerden en stimuleerden en gaven aanwijzingen om de opdrachten te volbrengen. De sterke jongens en meiden stuwden hun teams naar grotere hoogte. En ook de slimme en tactisch denkende mavo 4-leerling kon prima zijn ei kwijt. 

Na een lange ochtend ging team Naamloos er met de beker vandoor. Voor ons als docenten had iedereen de beker verdiend. Want wat een kanjers hebben wij in beweging mogen zien. Inzet, doorzettingsvermogen en lol maken, alles was aanwezig. Op naar een jaar waarin we dit allemaal terug gaan zien op de mavo-unit!

 

< terug naar overzicht