• TALENT TOTAAL TALENT TOTAAL
  • MASTERClass Kader MASTERClass Kader
  • MAVO TOTAAL MAVO TOTAAL
  • Reken en Taal TOTAAL Reken en Taal TOTAAL
  • Mentor Mentor
  • SeeYou na school SeeYou na school

Week 1 School op afstand

De eerste week sinds de scholen dicht zijn zit erop. Het was een bijzondere week. Met overal om ons heen verontrustende berichten, zorgen om de eigen gezondheid en die van dierbaren. Het was ook een week met veel solidariteit, saamhorigheid en mooie initiatieven. Van samen leren, samen werken en samen helpen.

Leerlingen, bedankt voor jullie inzet vanuit huis voor jullie schoolwerk en jullie leuke berichtjes. We missen jullie!

Ouders en verzorgers, bedankt voor jullie begrip, de begeleiding van het schoolwerk thuis en voor jullie hartverwarmende steunbetuigingen en complimenten. Dat doet ons goed!

Collega's, bedankt dat jullie met tomeloze toewijding en enthousiasme ervoor hebben gezorgd dat wij binnen een week een werkende school op afstand zijn.

Voor nu voor allen een goed weekend. En zorg goed voor elkaar!

Enkele reacties van ouders en leerlingen

"Ik wilde even mijn complimenten toesturen hoe goed en snel jullie alles geregeld hebben en hoe de communicatie verloopt naar ons ouders. Ik weet dat het niet meevalt pubers te motiveren en iets bij te brengen. Maar echt chapeau voor jullie ONC."

"Geweldig wat jullie allemaal doen om het zo allemaal ook mogelijk te maken. Mijn complimenten aan iedereen van het ONC 
Petje af en ga zo door."

"Geweldig hoe jullie als school de leerlingen online begeleiden, respect!"

"Het is geweldig hoe jullie dit allemaal doen. Onze complimenten voor hoe jullie ouders en leerlingen informeren en de leerlingen lesgeven op afstand!"

"Thuis aan school werken is zeker wennen maar het is wel prettig, want je bent in je eigen omgeving. En je kan er wat te drinken of eten bij pakken. Ik ben blij dat deze oplossing er is, en dat de school deze oplossing gebruikt!"

"Wanneer mag ik nou weer naar school?"

< terug naar overzicht