• TALENT TOTAAL TALENT TOTAAL
  • MASTERClass Kader MASTERClass Kader
  • MAVO TOTAAL MAVO TOTAAL
  • Reken en Taal TOTAAL Reken en Taal TOTAAL
  • Mentor Mentor
  • SeeYou na school SeeYou na school

Veel geld voor het goede doel!

Tijdens de projectweek In beweging voor een ander heeft onze school ruim 5000 euro opgehaald voor het goede doel! En de teller loopt nog...

Rennen voor Suriname

De eersteklassers hebben met een sponsorloop een bedrag van € 2.460,- bij elkaar gerend voor een school in Suriname. Deze school biedt onderwijs aan leerlingen met verschillende onderwijsbehoeften. Zoals leerlingen met een lichte verstandelijke handicap, het syndroom van Down en kinderen met adhd en dyslexie. Ook drumtastic, een ritmische work-out, stond op het programma voor de eersteklassers.

Challenges voor Dance4life

De leerlingen van de hogere leerjaren kwamen in beweging voor Dance4life. Dance4life geeft wereldwijd seksuele voorlichting en gebruikt muziek en dans om jongeren te betrekken en te inspireren. Calvin en Laras gaven indrukwekkende gastlessen over de ongelijkheid van jongens en meisjes in Papoea Nieuw-Guinea. Met het hier opgehaalde geld willen ze ook in hun eigen land voorlichting op scholen gaan geven. De leerlingen hebben met verschillende challenges - een dansmarathon, panna, een game-challenge en een debat - tot nu toe € 2.704,64 binnengehaald.  Zij staan hiermee bovenaan de scholen top 3 van Dance4life en zij hebben nog tot 17 december om het bedrag te verhogen.

ONC Clauslaan in beweging voor een ander - Zoetermeer Actief 23-11-2018
ONC Clauslaan in beweging voor goede doel - Postiljon 29-11-2018

< terug naar overzicht