• TALENT TOTAAL TALENT TOTAAL
  • MASTERClass Kader MASTERClass Kader
  • MAVO TOTAAL MAVO TOTAAL
  • Reken en Taal TOTAAL Reken en Taal TOTAAL
  • Mentor Mentor
  • SeeYou na school SeeYou na school

Super8dagen groot succes!

Op donderdag 5 en vrijdag 6 november vonden de eerste Super8dagen van dit schooljaar plaats. Een beetje anders dan anders in verband met de corona-maatregelen, maar een even groot succes als de voorgaande jaren. 

Talent
De bijna-brugklassers hebben in de aula genoten van de openingsshow. Ze zaten met hun klasgenoten bij elkaar. Voor de begeleidende leerkrachten waren aparte plekken op afstand van de kinderen en van elkaar gereserveerd. Onze eigen leerlingen, die de voorstelling verzorgden, bleven de hele dag in de aula en - uiteraard - ook op afstand van de bezoekers.
Tijdens de voorstelling ontdekten de achtstegroepers al welke talenten je op ONC Clauslaan allemaal kunt ontwikkelen: zang, dans, muziek, free-run, toneel, film en nog meer. Over de openingsshow kunnen we verder nog niet te veel verklappen want er komen nog meer leerlingen kijken op onze Super8dag in januari. Wat we wel kunnen melden: Otama is - voor het derde jaar op rij - weer van de partij.

Actief leren en veel doen
Na de opening hebben de leerlingen op alle afdelingen actieve lesjes gevolgd. Er waren - behalve in de aula - de hele dag geen ONC-leerlingen aanwezig, dus de verschillende groepen konden op de units goed op afstand van elkaar blijven. Enthousiast en met een tas vol zelfgemaakte werkstukjes gingen de kinderen een paar uur later weer terug naar hun basisschool. 

Tot ziens op onze school!
We zijn heel blij dat we de achtstegroepers toch op een veilige manier een kijkje in de school hebben kunnen geven. We hopen dat zij een goed beeld hebben gekregen van ons VMBO TOTAAL. Van de actieve Mavo en de Masterclass Kader tot Talent TOTAAL, van de SeeYOU-workshops tot het Reken en Taal TOTAAL-programma en nog veel meer. Kijk ook eens rond op deze website om te zien wat onze school allemaal te bieden heeft.

We zien iedereen heel graag terug tijdens ons (online) Open Huis!

< terug naar overzicht